Kako doći

 

Međunarodni kongres i izložba o KGH održavaju se u Sava centru u Beogradu koji je od savremenog aerodroma "Nikola Tesla" udaljen dvadesetak minuta vožnje autoputem. Mesto održavanja kongresa je na petnaest minuta od železničke i autobuske stanice, a oko Sava centra ima dovoljno mesta za parkiranje ako dolazite svojim kolima.

Telekom Srbija predstavio aplikaciju Beograd priča

Nesvakidašnjim obilaskom glavnog grada uz pomoć mobilnog telefona, Telekom Srbija, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda predstavio je sveobuhvatnu aplikaciju čiji je sastavni deo "izmenjena stvarnost" (augmented reality) - „Beograd priča".

Besplatna aplikacija „Beograd priča" na jednostavan, brz, edukativan i zabavan način, korisnike vodi na više od 30 gradskih lokacija i donosi potpuno novu percepciju prestonice. Nakon preuzimanja aplikacije, dovoljno je da se kamera pametnog telefona usmeri ka najbližoj lokaciji. Istog trenutka otvoriće se niz kratkih priča, a audio vodič započeće svoju naraciju, tako da korisnici mogu da budu usredsređeni na arhitekturu građevina, institucija, spomenika, verskih objekata i na detalje a ne na ekran telefona. Ucrtane mape, koje korisnika vode kroz proslost i sadasnjost Beograda, omogućavaju da se razgledanje unapred isplanira, a aplikacija će predložiti i navoditi najboljom rutom za obilazak, uzimajući u obzir mesto na kome se u tom trenutku korisnik nalazi.

Preuzmite aplikaciju za Android.

Sledeći kongres

51. Kongres i izložba o KGH 
2–4. decembar 2020.

O nama

Najveći kongres o klimatizaciji, grejanju i hlađenju u ovom delu Evrope koji se bez prekida održava 51 godinu.

Pratite nas:

 

Kontakt

Za više informacija o
51. Međunarodnom kongresu i izložbi o KGH,
javite se na:
  office(a)smeits.rs
  +381 11 3230 041
  +381 11 3231 372
  Kneza Miloša 7a/II,
11000 Beograd, Srbija